Find Spejlreflekskamera blandt 29+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående spejlreflekskameraer er senest opdateret i dag (14/07 - 2024) kl. 09:12

Du er landet på Spejlreflekskamera.dk, det helt rigtige sted at finde spejlreflekskameraer. Vi har udvalgt 29 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det spejlreflekskamera tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 29 forskellige spejlreflekskameraer fra 3 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af AXIS T92E20 Outdoor Housing - kamerahus

AXIS T92E20 Outdoor Housing - kamerahus

2.994 kr.

Billede af AXIS T93C10 Outdoor Housing - kamerahus

AXIS T93C10 Outdoor Housing - kamerahus

13.769 kr.

Billede af Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 - Videokamera - kun kamerahus - lagring: flashkort

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K G2 - Videokamera - kun kamerahus - lagring: flashkort

16.624 kr.

Billede af Canon EOS R10 Body

Billede af AXIS TQ1809-LE Housing T92G - kamerahus

AXIS TQ1809-LE Housing T92G - kamerahus

6.219 kr.

Billede af Canon EOS 90D Body

Billede af Fantasea FG7X II kamerahus til Canon G7X MK II inkl. vacuum pumpe

Billede af Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

Canon EOS R7 + RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

13.995 kr.

Billede af Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM

Billede af Canon EOS R6 - digitalkamera - kun kamerahus

Billede af Canon EOS 2000D Body

Canon EOS 2000D Body

3.199 kr.

Billede af Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro - Videokamera - kun kamerahus - lagring: flashkort

Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K Pro - Videokamera - kun kamerahus - lagring: flashkort

20.994 kr.

Billede af Sony  ZV-E1 - digitalkamera - kun kamerahus

Sony ZV-E1 - digitalkamera - kun kamerahus

17.594 kr.

Billede af Blackmagic URSA Broadcast G2 - Videokamera - kun kamerahus - lagring: flashkort

Blackmagic URSA Broadcast G2 - Videokamera - kun kamerahus - lagring: flashkort

39.986 kr.

Billede af Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K

10.726 kr.

Billede af Sony 6700 ILCE-6700 - digitalkamera - kun kamerahus

Billede af Canon EOS R8 Body

Billede af Sony 7C II ILCE-7CM2 - digitalkamera - kun kamerahus

Billede af Sony  ZV-E10 - digitalkamera - kun kamerahus

Sony ZV-E10 - digitalkamera - kun kamerahus

5.008 kr.

Billede af Canon Powershot SX70 HS

Du kigger lige nu på 29 spejlreflekskameraer fra 3 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: DJI Panasonic Sony

5 gode grunde til at du bliver glad for at have et spejlreflekskamera + 5 ting du skal overveje inden køb

Et spejlreflekskamera er et kamera, hvor der i kamerahuset er monteret et system bestående af spejle og prismer. Dette betyder at du får et foto af præcis det motiv du tager.

 

Her kommer fem gode grunde til at vælge et spejlreflekskamera i forhold til blot at bruge din smartphone eller evt. vælge et systemkamera.

 

Flere indstillingsmuligheder

En af de helt store fordele ved et spejlreflekskamera er at der er flere indstillingsmuligheder end på normale kameraer. Du kan lettere indstille både lukketid, lys, blændetid, kan vælge ISO og en række andre parametre. Desuden er et spejlreflekskameraet bedre til at opnå god dybde i fotoets struktur.

 

Du ser motivet 100 procent

Når du tager foto via dit spejlreflekskamera får du et foto af præcis det du ser via søgeren, når du trykker på udløseren. Du undgår at blive overrasket. Dette er specielt godt i lidt svagt lys.

 

Du kan skifte objektiv

På et spejlreflekskamera er det let at skifte objektivet ud. Det vil sige at du kan skifte mellem objektiver med forskellige funktioner og forskellige zoommuligheder.

 

Autofokus

Et spejlreflekskamera er udstyret med autofokus. Det vil sige det er næsten umuligt at tage et foto, der ikke er i fokus. Altså medmindre du aktivt slår autofokus fra

 

Gode begyndermodeller

Det er muligt at få en spejlreflekskamera til en forholdsvis billig pris. Altså du kan komme igang med at lære teknikken omkring spejlrefleks uden den helt store udskrivning. Så kan du siden investere i nyt udstyr, når du føler dig klar til dette.

 

Men selvfølgelig er det muligt at få en god løsning omkring et kamera, der ikke er med spejlrefleks. I nedenstående følger en fem ting, du skal overveje inden du beslutter dig for om du skal købe et spejlreflekskamera og i givet fald hvilket.

 

Overvej et systemkamera

Hvis du ønsker at opgraderer fra din smartphone til et bedre kamera er det måske en mulighed med et systemkamera. Et systemkamera har ikke spejl, men lyset sendes videre til en lille skærm. Her kan motivet ses. Systemkamera findes dog efterhånden i rigtig gode udgaver.

 

Vil du investere i ekstra udstyr?

For at få det optimale ud af dit spejlreflekskamera kræver det, at du løbende investerer i ekstra udstyr. Gode ekstra objektiver koster ofte en del. Derfor skal du overveje, om du vil bruge økonomi på dette.

 

Sæt dig ind i fokuspunkter

Der er stor forskel på både antallet og fordelingen af fokuspunkter i forskellige kameraer. Det er fokuspunkter, der gør at du kan stille skarpt på dine foto. Derfor er det en god ide, at sætte dig ordentlig ind i dine behov og de enkelte kameras fokuspunkter, inden du bestille nyt kamera.

 

Har du brug for hastighed?

Inden du beslutter dig for nyt kamera, skal du overveje, om du har brug for hurtigt hastighed. Altså om du har brug for at tage mange foto i sekundet. Det har du typisk ved fotografering af sport eller anden action. Mens hvis det primært er landskaber eller portrætter du tager, er der ikke brug for hurtig lukketid.

 

Brug for stor skærm?

Mange kameraer kommer med en stor skærm, hvor det er muligt at gennemgå de foto du har fået taget. Der er forskel på opløsningen af på disse skærme, så det er også et parameter, der skal med i dine overvejer inden du beslutter dig for valg af kamera.

Derfor bør du handle et spejlreflekskamera online

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sit spejlreflekskamera på nettet.

Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe spejlreflekskameraer online.

Når det passer dig kan du bestille dit nye spejlreflekskamera online

Kunne du forestille dig at stå og købe spejlreflekskameraer mens du venter på bussen? I de sidste 5 minutter af din frokostpause? Eller søndag morgen mens familien sover og du varmer boller i ovnen? For bare 10 år siden havde det været lidt af en utopi, men i dag kan du købe alting hvor og hvornår det passer dig, bare du har en smartphone. Vores side spejlreflekskamera.dk har åbent hele døgnet, og det samme har de webshops vi henviser til. Du kan derfor købe, lige præcis når du har tid.

Leveringen kan være gratis

Webshops bruger i dag hvert et kneb for at komme foran konkurrenterne - og det kommer dig som kunde til gode. For hvor det for 5-10 år siden var sikkert som amen i kirken at du skulle betale en god sum for at få sendt din pakke hjem er det at bestille et spejlreflekskamera med gratis levering så let som at klø sig i nakken. Minimumskøbet hos de forskellige shops vi linker til her på spejlreflekskamera.dk varierer selvfølgelig, men de fleste steder er det muligt.

Aldrig udsolgt

Hvis du tager til shoppingcentret for at købe et ny spejlreflekskamera og butikken ikke har det så er gode råd dyre.

Hvis du er rigtig heldig er der andre butikker i centret der sælger samme varer - men ofte vil der være udsolgt i samtlige butikker. Så skal du ud at centret og enten køre hjem uden spejlreflekskamera, eller prøve lykken i en anden del af byen.

Det undgår du hvis du handler online.

Her er det altid muligt at finde en butik med varer på lager og hurtig levering.

Ud over spejlreflekskamera.dk driver vi også siden engangskamera.dk - prøv at giv den et besøg hvis du vil.

Find det du mangler på spejlreflekskamera.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 47 produkter fra mere end 4 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 92 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:12:12.

47
Produkter
4
Forhandlere
92
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.